همه پستها و ریلزهای اینستاگرام قرار نیست برای همه دنبالکنندهها منتشر شوند. اگر محتوایی دارید که فقط میخواهید دوستان نزدیکتان ببینند، میتوانید هنگام انتشار، مخاطب را روی Close Friends قرار دهید.
این قابلیت فقط برای استوری نیست و برای پستهای معمولی و ریلزها هم قابل استفاده است.
ابتدا اینستاگرام را باز کنید و روی علامت + بزنید. سپس Post یا Reel را انتخاب کنید و عکس یا ویدیوی موردنظر را از گوشی انتخاب کنید.
بعد از انجام ویرایشهای لازم، به صفحه نهایی انتشار بروید. در این قسمت گزینه Audience را پیدا کنید. این گزینه معمولاً روی Everyone قرار دارد.
روی Audience بزنید و گزینه Close Friends را انتخاب کنید. سپس Done را بزنید و در پایان روی Share بزنید.
حالا پست یا ریلز شما فقط برای افرادی نمایش داده میشود که در فهرست Close Friends قرار دارند. اینستاگرام نیز برای این نوع محتوا یک نشان سبز نمایش میدهد.
اگر قرار است محتوای شخصی منتشر کنید، بهتر است فهرست Close Friends را قبل از انتشار بررسی کنید. این فهرست را هر زمان بخواهید میتوانید تغییر دهید و افراد جدیدی را اضافه یا افراد قبلی را حذف کنید.
اگر عکس یا ریلز عمومی موردنظرتان را در اینستاگرام دیدهاید و میخواهید آن را روی دستگاه خود نگه دارید، میتوانید از Link Downloader برای ذخیره محتوای اینستاگرام استفاده کنید.
در نهایت، قبل از زدن Share حتماً قسمت Audience را بررسی کنید. اگر Close Friends انتخاب شده باشد، پست یا ریلز برای همان گروه محدود منتشر خواهد شد.